Золотою осінню – золоті подарунки!

Золотою осінню – золоті подарунки!
Золотою осінню – золоті подарунки!

Вже відомо им я переможця акції Золота Лихоманка , виграш якого складає 50 000 гривень від КЮЗ.

25 жовтня в торгово-розважальному центрі Магелан відбувся святковий розіграш сертифікату на суму 50 000 гривень від головного спонсора акції Київського Ювелірного Заводу.

В рамках акції Золота лихоманка , яка тривала протягом місяця, недільним вечором відбувся фінальний етап Мега-розіграша від КЮЗ. Учасників заходу порадувала святкова атмосфера, яку створювали музичний колектив За двума зайцями і ведучий з розважальною програмою.

Проводилися розіграші цінних подарунків від партнерів акції. В свою чергу, КЮЗ забезпечив гарним настроєм не тільки учасників акції, а й усіх відвідувачів торгового центру у вигляді надання 25% знижки на всі прикраси. Не забули також і про маленьких глядачів заходу, їм вручалися надувні кульки, які не залишили нікого байдужим.
Кульмінаційним моментом для гостей вечора став розіграш сертифікату на 50 000 гривень від КЮЗ. Сертифікат зявився під час виступу ілюзіоніста, що було досить несподівано для глядачів. Переможця ведучий визначив методом незалежного жеребкування зареєстрованих лотерейних квитків в лототроні. Щасливий лотерейний квиток під номером 128 приніс перемогу Вікторії Сапроновій.

Дівчину привітав представник компанії КЮЗ і урочисто вручив сертифікат.
Щасливі власники подарунків, а так само гості вечора надовго запамятають тепло і радість, отримані в цей день.