Заповітні мрії збуваються разом з КЮЗ

Заповітні мрії збуваються разом з КЮЗ
 Заповітні мрії збуваються разом з КЮЗ

Чи мріє Ваша дитина? КЮЗ впевнений, що тільки ми, дорослі, можемо стати добрими чарівниками і запевнити дітей, що мрії все ж таки збуваються! Тому хочемо розповісти всім про добрий передноворічний конкурс.


Протягом двох місяців до редакції газети «Событие» приходили роботи діток, що зображують їх новорічні мрії. Організатори та спонсори, серед яких і КЮЗ, обрали 50 переможців! Ми вдячні всім учасникам за позитив і доброту, яка виражалася в роботах.



«У цьому році малюнки і заповітні мрії нас просто вразили! - каже Абрамова Юлія, управителька магазину КЮЗ у м. Кам'янське. - У них стільки глибини, любові і доброти, що можна залишатися спокійними. За нашими дітьми майбутнє!»



КЮЗ вручав підвіски-серця в золоті (за 1 місце) і сріблі трьом переможницям. Ними стали:


Марія Литвиненко, 13 років: «У мене є друзі-дельфіни Яна і Яша. Вони живуть в Карадазькому дельфінарії, який розташований в Криму! Моя мрія, щоб Крим знову належав Україні. Моя мрія - знову зустрітися з моїми друзями.»


Арестова Вероніка, 12 років: «Я хочу, щоб моє життя було як у казці , тому я намалювала казкового персонажа (єдинорога).»


Бабич Діана, 8 років: «Моя мрія - щоб усі діти були з мамою, тому що мама - це щастя для кожної дитини. Вона як сонце, яке піклується про свою дитину.»

Організатори заходу подякували КЮЗ і вручили диплом за внесок у розвиток громадянського суспільства та соціально корисних ініціатив.