Визначено переможців конкурсу «Моя мама найкраща в світі», м Кам'янське

Визначено переможців конкурсу «Моя мама найкраща в світі», м Кам'янське
 Визначено переможців конкурсу «Моя мама найкраща в світі», м Кам'янське

2 червня 2017 було визначено переможців конкурсу дитячих малюнків «Моя мама найкраща в світі» організованого редакцією газети «Подія сьогодні» (м Кам'янське).
Конкурс стартував 5 квітня 2017 року і тривав 10 тижнів. Умови конкурсу були прості: дітям надавалася можливість відкрити свій талант, намалювавши маму і розповівши, чому її люблять. За період конкурсу до редакції надійшла велика кількість зворушливих листів і малюнків, які виражають почуття дітей до мам.

Участь Київського Ювелірного Заводу, в конкурсі дитячих талантів в якості спонсора стало вже доброю традицією. Цей конкурс створено не просто для того, щоб підтримати і заохотити дитячу творчість, а також нагадує нам дорослим, що всі діти повинні бути щасливі і кохані.Перед нами стала складне завдання - серед сотні малюнків вибрати три найкращих.
Знайомтесь з нашою трійкою переможців.

Перше місце і золотий підвіс було вручено Юлії (13 років)

«Маму я люблю за все! Вона дуже розумна, красива, добра, завжди намагається мені допомогти. Вона не мама, вона золото! Я її дуже люблю! Навіть не уявляю своє життя без неї. Нехай ми іноді сваримося, але дуже швидко миримося».

 
Друге місце посіла Катерина (11 років)

«Моя мама гарна, але не працює моделлю ... Але, не знаю чому! В цьому році я відхопила багато покарань, але не ображаюся, а допомагаю більше. Звичайно, вважаю, що з покаранням мама перебільшує. Мама дуже хороша домогосподарка, вона справляється з усіма справами, не рахуючи того, що у неї є мій брат, я, молодша сестра, і буде ще одна наймолодша. Караул! А ще й тато !!»

Третє місце дісталося Катерині (12 років)

Катя, створила колаж з малюнків і листів, які присвячувала мамі з півроку. Мама зберігала всі малюнки, як найдорожчі спогади.

Ще декілька малюнків від наших учасників.

http://sobitie.com.ua/konkursy-novosti/konkurs-moya-mama-zavershen