Виставка «Ювелір Експо Україна 2018» офіційно розпочала свою роботу

Виставка «Ювелір Експо Україна 2018» офіційно розпочала свою роботу
Виставка «Ювелір Експо Україна 2018» офіційно розпочала свою роботу
26 квітня о 12 годині відбулося офіційне відкриття виставки «Ювелір Експо Україна 2018», в якій бере участь Київський Ювелірний Завод та ще більше 100 компаній виробників ювелірних прикрас.


Відкривала захід Заслужена артистка України - Наталка Карпа!


Спеціально до виставки Київський Ювелірний Завод презентував дві нові колекції прикрас: «Квіткова феєрія» в золоті, і «Парні кільця» в сріблі.

Прикраси з колекції "Парні каблучки"


Каблучка з колекції "Квіткова феєрія"

Вже зовсім скоро Ви зможете побачити нові вироби на нашому сайті, а поки запрошуємо Вас оцінити їх красу, відвідавши виставку «Ювелір Експо Україна 2018», де Вас також чекають приємні знижки та розіграш призів від КЮЗ.


Крім того, на стенді Київського Ювелірного Заводу Ви зможете ознайомитися з колекцією унікальних природних кристалів полихромного, блакитного, винного топазу та гелиодору в ексклюзивній і фантазійній огранці з Волинського родовища, які представлені компанією "Quarts Samocveti". Ці камені використовуються у вишуканих виробах від "КЮЗ. Українські самоцвіти", які Ви також знайдете на виставці.



Нагадуємо, що на гостей виставки чекає розіграш цінних призів і приємні знижки від КЮЗ. Тому чекаємо Вас з 26 по 29 квітня в Міжнародному Виставковому Центрі.