Виставка ЕлітЕкспо. Літо - 2018 у Львові - офіційно відкрита!

Виставка ЕлітЕкспо. Літо - 2018 у Львові - офіційно відкрита!
Виставка ЕлітЕкспо. Літо - 2018 у Львові - офіційно відкрита!
Сьогодні 17 травня у Львові відбулося офіційне відкриття ювелірної виставки Еліт Експо. Літо 2018.

На урочистій церемонії відкриття були присутні представники головних компаній ювелірної індустрії України. А також такі високопоставлені гості як Заступник директора департаменту економічного розвитку; Начальник управління економіки Львівської міської ради - Панасюк Роман Сергійович, президент Асоціації ювелірів України - Можаровський Григорій Іванович і в.о. директора Західного казенного підприємства пробірного контролю Міністерства фінансів України - Яремчишин Ірина Романівна.

 


Дитячий дошкільний заклад привітав гостей милим танцем.

 

На виставці Київський Ювелірний Завод виступив з почесним званням - золотий партнер. І, звичайно, порадував гостей новими елегантними прикрасами.

 


Крім цього, на стенді КЮЗ представлена колекція унікальних природних кристалів поліхромного, блакитного, винного топазу і геліодора в ексклюзивній і фантазійній огранці з Волинського родовища від компанії "Quarts Samocveti". А також вишукані вироби від "КЮЗ. Українські самоцвіти".

 

З нагоди виставки в фірмовому магазині КЮЗ у Львові буде діяти знижка -25% на весь асортимент ювелірних виробів до 20.05.2018.

Та нагадуємо, що гостей виставки чекає розіграш цінних призів від Київського Ювелірного Заводу і приємні знижки. 


Чекаємо Вас з 17 по 20 травня 2018 року в Львівському Палаці Мистецтв на виставці ЕлітЕкспо. Літо 2018.