Відкритий кастинг «Міс Україна-Всесвіт» - 2017

Відкритий кастинг «Міс Україна-Всесвіт» - 2017
Відкритий кастинг «Міс Україна-Всесвіт» - 2017

24 червня в ТРЦ OCEAN PLAZA відбувся другий народний кастинг на участь у конкурсі краси «Міс Україна-Всесвіт» - 2017.

Переможниця представлятиме нашу країну на конкурсі «Міс Всесвіт - 2017». Спробувати свої сили, щоб стати володаркою головної корони країни і представити Україну на конкурсі «Міс Всесвіт - 2017», могла будь-яка українська дівчина. Претендентки на почесний титул з'їхалися на кастинг з усіх регіонів України. Всього в цей день перед журі постало понад 200 дівчат.


Журі другого відбіркового туру представляли Анна Філімонова, глава журі та директор конкурсу Олег Лісогор, Тетяна Терехова, Сергій Нікітюк і Олена Сподинюк, яка в квітні цього року завоювала перемогу в міжнародному конкурсі Supermodel International. Глядачів кастингу розважали своїми виступами Яна Бріліцкая і Іван Марунич (NRavitsa Planet).



Олена Сподинюк - "Міс Україна-Всесвіт" - 2016

На завершення дня на конкурсанток чекали призи від партнерів конкурсу. Всі учасниці отримали приємні подарунки від Київського Ювелірного Заводу.


А також володарка глядацьких симпатій отримала в подарунок від КЮЗ дорогоцінне кільце-корону.


Подивитись як це було можна також за посиланням.

Зовсім скоро ми дізнаємося ім'я переможниці - 10 серпня відбудеться фінал конкурсу! Слідкуйте за новинами в нашому Instagram - вже завтра ми повідомимо, хто стане переможцем розіграшу запрошень на фінал, а також отримає можливість сфотографуватися в короні майбутньої Міс Україна-Всесвіт!