Відеоролик про створення підвісу «Танцююча пара».

Відеоролик про створення підвісу «Танцююча пара».
Відеоролик про створення підвісу «Танцююча пара».
В цьому році Київський Ювелірний Завод виступає партнером в самому яскравому проекті осені - «Танці з зірками». Це божевільне шоу, непередбачувані перевтілення зіркових учасників, святкова атмосфера та адреналінове настрій! Це сучасні вражаючі постановки, казкові костюми і несподівані музичні номери.

Так, як танець - це спосіб втілення своїх думок, вираження почуттів та емоцій в рухах, художники і майстри Київського Ювелірного Заводу ексклюзивно для проекту «Танці з зірками» створили оригінальний золотий підвіс під назвою «Танцююча пара», який вже протягом шести тижнів стає приємним подарунком для учасників за кращий танець ефіру.

Найкрасивіший, енергійний танець, допомагають визначити глядачі шляхом онлайн голосування на сторінці 1+1 (https://1plus1.ua/tanci-z-zirkami/novyny/akij-tanec-vam-spodobavsa-najbilse-progolosujte-za-svogo-favorita). Крім цього, нагадуємо, що всі глядачі, які візьмуть участь в голосуванні, будуть мати можливість стати володарем приємних подарунків від КЮЗ. У фіналі, серед усіх учасників голосування за кращий танцювальний номер, буде розіграний підвіс «Танцююча пара».

Для того, щоб ви мали нагоду на власні очі побачити як створювався підвіс, було знято відео.