Відеоролик про створення корони для "Міс Україна-Всесвіт" - 2017

Відеоролик про створення корони для "Міс Україна-Всесвіт" - 2017
Відеоролик про створення корони для "Міс Україна-Всесвіт" - 2017
Все починається з ідеї. Так і створення корони для Національного конкурсу «Міс Україна Всесвіт» почалося з етапу ескізів. Художниками КЮЗ спільно з представниками конкурсу, було створено безліч ескізів поки вони не знайшли той ідеальний образ, який в першу чергу підкреслить, красу українських дівчат, адже вони гідні найкращого!

Після створення віртуальної 3D-моделі корони, майстри перейшли до етапу «вирощування» воскових деталей. У зв'язку з їх нестандартністю і розміром, цей процес зайняв кілька тижнів, так як друкувався шар за шаром, товщина якого регулюється і чітко відстежується установкою.
Вирощені деталі корони, були зібрані у вигляді ялинки, для створення ливарної форми. Вся воскова фігура, залита гіпсом "формомассою", при високій температурі випливає, а залишки вигорають, утворюючи порожнисту гіпсову форму всередині. У цю форму і заливається метал. Для виготовлення корони було використано близько 1 кілограма дорогоцінного металу, чиста вага корони склав 450 грам білого золота.

На наступному етапі литі "ялинки" були розібрані на елементи, після чого акуратно закріплені на обручі з ексклюзивною гравіюванням «Miss Ukraine Universe». На заключному етапі зібрана корона була передана ювелірам для закріпки дорогоцінних каменів. У готовому виробі 93 топазу і 1353 діаманта. Найбільше надбання корони - це топази, українські самоцвіти з Володарського родовища. Унікальність самоцвітів, використаних в короні, в тому, що їх вік становить близько 2х мільярдів років, за рахунок чого мають сильну енергетику.

В результаті спільної праці команди ювелірів КЮЗ Україна може милуватися витвором ювелірного мистецтва виконаного за всіма правілам- сяючі розсипи діамантів закріплені в тонкі витончені доріжки завитків, що обрамляють вишукані блакитні топази.
ЦЯ КОРОНА ГІДНА КОРОЛЕВИ!