Та буде бал

Та буде бал
Та буде бал

Бренд "КЮЗ. Українські Самоцвіти "в березні 2019 року відзначив своє трьохріччя і представив колекцію срібних прикрас. "Хай буде бал!" - таку назву дано завдяки ексклюзивному дизайну ювелірних виробів, що нагадують  завиті у танці мережива і фриволіте бальних суконь. Їх філігранні форми доповнюють камені благородних відтінків синього - ультрамарину, індиго, аметистового, лавандового.




Всього в колекції три лінії, кожна з яких присвячена знаменній події.

 "Перший бал" складається зі стриманих, по-юнацькому легких прикрас з невеликими камінцями. Його творці надихалися класикою перших балів, дебютом Наташі Ростової і сучасними випускними балами школярок і студенток. Ніжність і крихкість, надія на перше кохання і перший промінь сонця на світанку - всі ці асоціації виникають при погляді на ці каблучки і ​​сережки.






Друга лінія прикрас асоціюється з Паризьким балом. "Бал дебютанток" (Bal des débutantes) - культова подія в світі високої моди, куди потрапляють дівчата тільки з найбагатших і видатних сімей за ексклюзивним запрошенням. Аристократичні форми прикрас підкреслено шляхетні і прикрасять вечірній вихід у світ.





І, нарешті, третя категорія - Віденський бал, спадкоємець імперських традицій габсбурзького Відня. Позачасова елегантність і особливий вишуканий стиль цих виробів - як застиглі звуки вальсу з його урочистістю, великосвітськими реверансами і помахами віяла.





Переглянути всі вироби колекції можна тут: "Хай буде бал"