Презентація корони для конкурсу "Міс Україна Всесвіт" - 2017 від КЮЗ

Презентація корони для конкурсу "Міс Україна Всесвіт" - 2017 від КЮЗ
Презентація корони для конкурсу "Міс Україна Всесвіт" - 2017 від КЮЗ
7 серпня 2017 року столичному магазині «КЮЗ« Українські Самоцвіти» відбулася презентація нової корони для Національного конкурсу краси« Міс Україна Всесвіт ».


На презентації корони були присутні 16 фіналісток конкурсу, голова оргкомітету «Міс Україна Всесвіт» Анна Філімонова, володарка престижних титулів «Міс Україна Всесвіт» -2016 і Supermodel International-2017 Олена Сподинюк, провідний художник «Київського Ювелірного Заводу» і творець ювелірного мистецтва Ростислав Кітач.




Саме краса українських жінок надихнула ювелірів «Київського Ювелірного заводу» на створення нової унікальної корони, яка стане перехідною. Вона стане прикрасою і головною аксесуаром для майбутніх власниць престижного титулу «Міс Україна Всесвіт».
Над створенням корони працював колектив професіоналів КЮЗ - більше 10 чоловік протягом декількох місяців щодня створювали ювелірне диво. Тривалість роботи була зумовлена ​​класичним ювелірним підходом до роботи. Корона виготовлена ​​за всіма правилами ювелірного мистецтва - сяючі розсипи діамантів закріплені в тонкі витончені доріжки завитків, що обрамляють вишукані блакитні топази. Ювеліри зібрали всі деталі в єдине ціле і закріпили в корону 93 топазу і тисячі триста п'ятьдесят-три діаманта.
У роботі над короною було використано близько 1 кілограма дорогоцінного металу і в підсумку чиста вага корони складає 450 грам білого золота.

Особлива гордість корони - це її неповторні українські топази. Коштовне каміння родом з Волинського родовища, унікального тим, що вік цих мінералів становить близько 2х мільярдів років. Це одне з найдавніших родовищ. Тому енергетика самоцвітів, використаних в короні, найсильніша!



Також для всіх гостей заходу КЮЗ організував вікторину, з каверзними питаннями на ювелірну тему, зокрема, були питання і про корону. Правильні відповіді заохочувалися ювелірними подарунками від КЮЗ.


На заході була присутня переможниця конкурсу в Instagram, яка отримала право сфотографуватися в короні майбутньої Міс Україна-Всесвіт-2017.


Ще більше інформації шукайте в Instagram за хештегом #kuz або # missukraineuniverse2017,на офіційних сторінках заходe в соціальних мережах, а також за посиланням.

Нагадуємо, що вже 10 серпня відбудеться головна подія цього літа - фінал конкурсу «Міс Україна Всесвіт» - 2017, і ми дізнаємося, хто ж став володаркою цього титулу.