«Міс Україна-Всесвіт» - 2018

«Міс Україна-Всесвіт» - 2018
«Міс Україна-Всесвіт» - 2018
14 серпня відбудеться грандіозний фінал «Міс Україна-Всесвіт» - 2018, де ми дізнаємося ім'я дівчини, яка представить Україну на найпрестижнішому конкурсі краси на планеті.

«Міс Всесвіт» починає свою історію з 1952 року. За правилами конкурсу, взяти участь в ньому може не тільки переможниця національного конкурсу краси, але і будь-яка дівчина не молодше 18 років з яскравою зовнішністю, гарною фігурою, яка втілює в собі кращі якості: кмітливість, почуття гумору та гарні манери.


У перший день підготовки до фіналу, Київський Ювелірний Завод вирішив порадувати конкурсанток приємними сюрпризами та екскурсією на виробництво.


В першу чергу КЮЗ привітав учасниць, подарувавши кожній з них кільця-діадеми, які стануть символом, свого роду, сестринства фіналісток конкурсу.



Потім для дівчат провели екскурсію по заводу і показали, як створюються ювелірні прикраси.


Також в цьому році володарка головного титулу представить в якості лоту прикрасу, створену майстрами Київського Ювелірного Заводу, на благодійному аукціоні в рамках конкурсу «Міс Всесвіт» - 2018 у Тайланді.

Конкурсантки взяли безпосередню участь у створенні ювелірного виробу - дівчата пропонували ідейні ескізи з соціальним посилом, які придумали самі та винесли на розгляд під час екскурсії. Кожна з учасниць поділилася своїми думками про те, як зробити нашу планету краще, що послужило величезним натхненням для художників Київського Ювелірного Заводу.



До кінця зустрічі були відібрані найцікавіші ідеї, які художники КЮЗ взяли за основу для створення ювелірного шедевру, який стане гідним лотом на благодійному аукціоні, заснованому Дональдом Трампом в рамках конкурсу «Міс Всесвіт».