КЮЗ визнаний лідером у двох номінаціях конкурсу "Фаворит успіху" - 2016

КЮЗ визнаний лідером у двох номінаціях конкурсу "Фаворит успіху" - 2016
 КЮЗ визнаний лідером у двох номінаціях конкурсу "Фаворит успіху" - 2016


За результатами незалежного голосування конкурсу «Фаворити успіху», в 2016 році КЮЗ був визнаний абсолютним фаворитом на ювелірному ринку в двох номінація!

Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» підбив підсумки рейтингових досліджень з метою визначення найкращих і найулюбленіших громадськістю товарів і послуг українського ринку. Протягом всього 2016 року кращі бренди України вибирали 3 журі: авторитетні галузеві експерти, знаменитості і публічні люди, а також всі небайдужі споживачі, які ділилися своїми думками і особистим досвідом, рекомендували і вказували свій кращий вибір на FAVOR.com.ua!
КЮЗ був визнаний абсолютним фаворитом в двох категоріях: "Кращий бренд ювелірних прикрас" та "Кращий магазин ювелірних виробів"!

Результати завіряються маркетинговою дослідницькою компанією InMind і проходять ретельний аудит Київського міжнародного інституту соціології (КМІС).

Переможцями рейтингу щорічно стають номінанти, які отримали найбільшу довіру та підтримку українців протягом усього року. Рейтинги, отримані за результатами опитувань відображають реальні споживчі переваги і показують динаміку змін смаків громадськості. Лідери рейтингу — «Фаворити Успіху» — це завжди безперечно найкращі і найбільш якісні торгові марки у своєму ринковому сегменті, що підтверджується масштабної підтримкою з боку громадськості, яка є найбільш важливою рекомендацією для тих, хто завжди прагне брати від життя тільки найкраще!




Конкурс торгових марок «Фаворити Успіху» визначає найкращі і найбільш рекомендовані товари та послуги українського ринку, на основі публічного рейтингу споживчих переваг, щорічно складається на порталі FAVOR.com.ua за результатами багаторівневих опитувань громадської думки загальнонаціонального масштабу.