КЮЗ візьме участь у виставці Еліт ЕКСПО. Літо 2018 у Львові

КЮЗ візьме участь у виставці Еліт ЕКСПО. Літо 2018 у Львові
КЮЗ візьме участь у виставці Еліт ЕКСПО. Літо 2018 у Львові
Київський Ювелірний Завод візьме участь у виставці Еліт ЕКСПО. Літо 2018 у Львові, яка відбудеться з 17 по 20 травня 2018 року в Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17).

На виставці на Вас чекають ювелірні новинки 2018 року, великий вибір золотих і срібних виробів, прикраси з натуральними каменями, з діамантами, ексклюзивні і авторські роботи. Ви зможете підібрати камені для заміни в Ваших виробах, обміняти старі прикраси на нові, проконсультуватися з майстрами-ювелірами.

Також від Київського Ювелірного Заводу  на виставці будуть представлені нові колекції прикрас від КЮЗ, які недавно були презентовані на виставці «Ювелір Експо Україна 2018»: колекція в золоті «Квіткова феєрія» і колекція срібною лінії КЮЗ ТМ «Morion» - «Парні кільця».

Ніжна флористична лінійка «Квіткова феєрія» в якій золоті троянди, інкрустовані діамантами, а блакитні ромашки - топазами українського походження, стануть улюбленими аксесуарами і підкреслять Ваш вишуканий смак.

А колекція «Парні каблучки», на яку ювелірів надихнула любов, має всі шанси стати символом тримтливих почуттів двох закоханих сердець, адже кожна прикраса в ній має свою пару виконану в єдиному стилі. Дизайн кілець лаконічний і підійде як жінкам, так і чоловікам.


Крім цього, всіх відвідувачів виставки очікують приємні знижки та розіграш дорогоцінних подарунків від КЮЗ.

Докладніше: https://kuz.ua/yuvelirna_vystavka/


Київський Ювелірний Завод (КЮЗ) - це еталон справжньї якості та чудової репутації понад 80 років!