КЮЗ в новорічному кіно для всієї родини

КЮЗ в новорічному кіно для всієї родини
КЮЗ в новорічному кіно для всієї родини


КЮЗ став партнером фільму «11 дітей з Моршина», який об'єднав в собі зіркових акторів: Аду Роговцеву, Володимира Горянського, Гаріка Корогодського, Ольгу Фреймут, Олександра Скічко, Олену Лавренюк, Анатолія Анатоліча та інших. І звичайно, 11 нових облич українського кіно!



Продюсер фільму Сергій Лавренюк розповів, що спонукало команду зняти фільм в Моршині, дорогому місці для українців. "Я почув легенду про те, що Моршин створили на місці падіння метеорита, а потім знайшов факти, які повідомляють, що за часів Боніфація Штіллера в Моршині пройшов метеоритний дощ. Він залишив після себе поклади залізо-нікелевих порід і осмію. Завдяки його позитивному впливу на місцеву флору і фауну було відкрито курорт, який досі відомий своєю цілющою водою. Ця історія мене так зачепила, що я запропонував сценаристам і режисерові використовувати її в нашому фільмі».

Режисер Аркадій Непиталюк описує фільм, як «добре кіно, побудоване на людських цінностях».



Саунд-продюсером фільму став відомий музикант, актор і тренер-переможець 8-го сезону «Голосу країни» Сергій Бабкін. Саме він добирав всю музику до фільму, а також написав саундтрек з однойменною назвою.




Чекаємо Вас в кінотеатрах з 3 січня, шукайте КЮЗ в кадрі;)

У ролях: Ада Роговцева, Володимир Горянський, Гарік Корогодський, Олександр Скічко, Олена Лавренюк, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Сергій Бабкін, Сніжана Бабкіна, Ксенія Жданова, Олександр Піскунов, Людмила Смородина, Людмила Єфименко, Лера Дідковський, Віталіна Біблів.

 

Трейлер фільму: https://youtu.be/V2k_t8hFjRE

Кадри зі зйомок: https://fex.net/975112412213

Сторінка фільму в FB: fb.me/Morshyns11

Сторінка фільму в Instagram: @ Morshyns11