Кращий ювелірний магазин року — звучить гордо!

Кращий ювелірний магазин року — звучить гордо!
Кращий ювелірний магазин року — звучить гордо!

Магазин Київського Ювелірного Заводу став переможцем акції Гордість 2015 року . Читачі газети Событие , віддавши голоси за КЮЗ, визнали його найкращим серед ювелірних магазинів міста Дніпродзержинська.

Дана акція проводиться не перший рік. Цей конкурс вже став доброю традицією для організаторів, газети Событие , фірм, які приймали активну участь, і для городян, які визначали переможців.

Кращий результат у даному конкурсі гарантували комфортна атмосфера, чудово представлені в магазині ювелірні прикраси, відмінне професійне обслуговування продавців-консультантів і сама якість виробів.

Для КЮЗу перемога в цьому конкурсі стала четвертою за рахунком. У свою чергу, Київський ювелірний завод і персонал ювелірного магазину дякує всім, хто брав участь у цьому голосуванні і виявив свою прихильність. Це має особливе значення у світлі ювілейних заходів, присвячених найбільшому виробникові ювелірних виробів в Україні. Цей бренд давно завоював серця українців, так як в його прикрасах гармонійно обєднані класичні традиції та сучасні тенденції ювелірної моди.

Можна сказати, що 80 років успішної роботи заводу це і довіра, і надійність, і визнання бездоганної якості виробів, якими протягом десятиліть підприємство радує своїх покупців. Маючи багатий досвід і накопичені традиції, завод йде в ногу з часом, незмінно догоджаючи смакам українських покупців, які протягом багатьох років вибирають вироби КЮЗ, а це найкраще визнання і нагорода для виробника. До такої значної дати, КЮЗ приготував для своїх шанувальників багато приємних подарунків, сюрпризів, і, звичайно, нові колекції.


За детальною інформацією про всі анонсовані заходи звертайтесь до продавців-консультантів магазинів КЮЗ.