Київський Ювелірний Завод відкрив нову торгівельну точку в Києві

Київський Ювелірний Завод відкрив нову торгівельну точку в Києві
Київський Ювелірний Завод відкрив нову торгівельну точку в Києві

Київський Ювелірний Завод відкрив нову точку в Києві за адресою вул. А. Малишка, 2а, «Укрзолото». На острові можна придбати вироби з нових популярних молодіжних колекцій «Лінії» і срібною лінії КЮЗ ТМ Morion - «Арктика». З нагоди відкриття до 2.05.2018 діятиме знижка -25% на весь асортимент виробів.

За перший квартал 2018 року КЮЗ розширив свою присутність, відкривши нові торгівельні точки в таких містах, як Житомир - ТРЦ «Глобал.ЮА», Київ - ТЦ «Даринок», Чернігів - ТРЦ «Голлівуд» ( «Укрзолото»), Харків - ТРЦ «Дафі» ( «Укрзолото») і Херсон - ТРЦ «Фабрика» (Укрзолото). На сьогоднішній день розширення мережі шляхом відкриття торгівельних точок у вигляді острова, обумовлено відсутністю цікавих пропозицій з боку орендодавців для відкриття магазину.

Стратегією розвитку Київського Ювелірного Заводу на 2018 рік заплановано відкриття торгівельних точок в регіонах відсутності представництва в цілому - найближчим часом планується відкриття в місті Дніпро. Крім цього, КЮЗ вже цієї весни представить нові колекції на Міжнародній виставці "Ювелір Експо Україна" (м.Київ) та «ЕлітЕКСПО.Лето-2018» (м.Львів)

 

Чекаємо Вас за адресою:

вул. Андрія Малишка 2а, ювелірний супермаркет «Укрзолото»

(097) 518-57-19

Пн-Нд: 10.00 - 20.00

 

За детальною інформацією звертайтеся до продавців консультантів.